Sara Koldzic

Deelneemster 8- weekse MBSR training september 2020

| "Ook dit mag er zijn"

Ik heb veel geleerd van de 8- weekse MBSR training., meer nog dan waar ik in eerste instantie voor was gekomen, namelijk beter leren omgaan met stress. Hoewel ik weet dat het altijd een uitdaging zal blijven, heb ik nu wel een cocktail aan mogelijkheden in mijn zak om hier elke keer weer anders mee om te gaan. Gebaseerd op wat ik voel wat ik op dat moment nodig heb; dat is een heel rugzakje vol tools wat ik van te voren niet had verwacht te zullen krijgen. 

Ik heb geleerd dat ik op veel situaties anders kan reageren en dat het van belang is mijzelf hierin te leren kennen om zo steeds beter te weten wat ik nodig heb in een gegeven situatie. Maar ook dat het 'ok' is als ik het even niet weet. Over het algemee heb ik eigenlijk geleerd: 'ook dit mag er zijn'. 

Wat ik heel fijn vond aan de training, is het samen doen van oefeningen en vervolgens het uitwisselen van ervaringen. Door samen oefeningen te doen en daarna de ervaringen van de oefeningen te delen, leer je eigenlijk meteen hoe anders een oefening kan zijn voor de ander. Het is ook erg leuk om verschillende inzichten en ervaringen ter plekke te kunnen delen. Door het bespreken van de ervaringen na het doen van een oefening krijg je ook veel meer begrip voor andermans ervaringen en inzichten. Hierdoor leerde ik ook veel meer over de ander.

Wat ik zeer waardeerde aan Eva als trainer is dat zij veel gebruik maakt van eigen kennis, lessen die zij uit haar eigen leven heeft geleerd en eigen ervaringen. Daarnaast houdt Eva het menselijk en zeer vriendelijk, waardoor zij de ruimte creeërt om je thuis te voelen in alles wat je ervaart en te vertellen hebt. Ik heb Eva dan ook als zeer open, vriendelijk en begripvol ervaren. 

over mij

Benieuwd naar mijn visie, missie en naar wat ik voor jou kan betekenen? 

Lees verder

meditatie

Meditatie is een eeuwenoude techniek om jezelf beter te leren kennen. Krijg meer rust, kalmte en helderheid.

Meer weten?

agenda

Houd de agenda in de gaten om op de hoogte te blijven van de volwassen mindfulness trainingen en losse meditatie sessies.

Naar agenda

Neem vrijblijvend contact met mij op:

Eva Kam
mindfulness en meditatie

Derde Kostverlorenkade 1H
1054 TN Amsterdam

+31(0) 6 23 90 92 99
info@evakam.nl

KvK: 71764178

BTW-ID: NL002047794B24