Jasmijn van katwijk

Deelneemster 8- weekse MBSR training november 2019

| "ik heb altijd een keuze"

Wat ik met name heb geleerd uit deze 8- weekse MBSR training is dat ik meer prioriteiten heb leren stellen in mijn week. Niet meer van hot naar her racen, maar juist vertragen en aandacht en tijd aan mezelf geven (door o.a. het inplannen van oefeningen doen). Ook heb ik geleerd hoe ik mijn dagelijkse routines met meer aandacht kan doen waardoor ik meer rust in mijn dagelijks leven creeër.  Stressmomenten kan ik nu er meer laten zijn en opmerken, en nu weet ik dat ik altijd de keuze heb hoe ik omga met een bepaalde (stressvolle) situatie. 

Het 'huiswerk' of thuisbeoefening viel mij wel wat zwaar. Het is best veel, en in een drukke, volle agenda moest ik daar echt bewust ruimte voor vrij maken. 

Eva is geduldig, heeft een positieve instelling en laat iedereen in zijn waarde. Daarnaast heeft Eva een hele fijne stem voor het begeleiden van de oefeningen/ meditaties. Eva is niet 'bang' om je een spiegel voor te houden en je op een vriendelijke manier aan te moedigen, bijvoorbeeld met het doen van de thuisbeoefeningen.

over mij

Benieuwd naar mijn visie, missie en naar wat ik voor jou kan betekenen? 

Lees verder

meditatie

Meditatie is een eeuwenoude techniek om jezelf beter te leren kennen. Krijg meer rust, kalmte en helderheid.

Meer weten?

agenda

Houd de agenda in de gaten om op de hoogte te blijven van de volwassen mindfulness trainingen en losse meditatie sessies.

Naar agenda

Neem vrijblijvend contact met mij op:

Eva Kam
mindfulness en meditatie

Derde Kostverlorenkade 1H
1054 TN Amsterdam

+31(0) 6 23 90 92 99
info@evakam.nl

KvK: 71764178

BTW-ID: NL002047794B24