waarom mindfulness voor volwassenen?

8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

Mindfulness betekent met bewuste aandacht in het hier en nu zijn. Het is een training in opmerkzaamheid en wordt ook wel aandachttraining genoemd. Mindfulness is dan ook een vaardigheid waarmee je leert stap voor stap je aandacht te richten op wat er NU is - of dat nu de ademhaling is, sensaties in het lichaam, gedachten of gevoelens. Hierdoor word je bewuster van jezelf en leer je hoe jij de regie weer over je eigen leven in handen kan nemen.

 Mind full of mindful? 

 Mindfulness is voor iedereen 
Mindfulness is geen vaag of weeïg iets waar alleen 'hippies' of zogenaamd 'zweverige' mensen zich mee bezig houden. Nee, eigenlijk is mindfulness puur common sense en kan iedereen, ongeacht achtergrond, religie, cultuur, leeftijd, geslacht of kleur mindfulness beoefenen en in zijn of haar leven integreren. Want iedereen poetst zijn tanden, ontbijt, doucht, of fietst gehaast naar de trein. Door mindfulness leer je dat je al deze hele normale handelingen bewust kan doen, met aandacht, waardoor je dus echt in het hier en nu leeft en weer leert genieten van je leven.

mindfulness geeft je vrijheid

praktische informatie

WIE, WAT, WAAR

Met iedere deelnemer voer ik een kennismakingsgesprek om samen te kijken of de training nu bij jou past.

De training duurt 8 weken, 2,5 uur per week en 1 stiltedag.

Locaties verschillen per training maar zijn in de omgeving van Amsterdam. Zie de agenda voor beschikbare data en locaties.

Daarnaast geef ik ook individueel mindfulness training. Neem hiervoor contact met mij op.

kosten

De mindfulness training kost € 480,-. incl BTW. Dit is inclusief reader, audiobestanden, ondersteuning door mij, koffie en thee. 

Indien de kosten van de training door de werkgever worden vergoed, kan een afwijkend zakelijk tarief gelden.
Neem hiervoor contact met mij op.

Daarnaast bied ik een gereduceerd tarief aan voor mensen met een laag inkomen.
Neem hiervoor contact met mij op.

vergoeding

Via deze link kom je op een overzichtspagina met informatie over de vergoeding van een mindfulness­training bij de verschillende zorgverzekeraars.

waarom kies je mij als trainer?

In 2015 heb ik zelf de MBSR training gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness (CvM) onder leiding van mindfulness trainer en opleider Karin Rekvelt. Deze training gaf mij nieuwe inzichten en ik ontdekte een totaal nieuwe manier van kijken naar mijzelf en de wereld om mij heen. In 2019 heb ik de MBSR trainersopleiding bij het CvM met succes afgerond. Klik hier om te lezen wat deelnemers over hun ervaring met mij als trainer zeggen.

Ervaringsdeskundige en dagelijkse beoefenaar

Ervaring met groepen

Fijne stem

Veilige en open sfeer

VMBN Categorie 1 gecertificeerd trainer

Geïnteresseerd in wat mindfulness voor jou kan betekenen
en hoe ik daar invulling aan kan geven?

"Eva is enthousiast en gedreven. Ze heeft oprechte interesse in de ervaringen van de deelnemers en probeert te vertalen wat ze de deelnemer hoort zeggen."

Alida

"Eva is lief, passievol en leeft voor mindfulness."

Akke

"Eva is geduldig, heeft een positieve instelling, en laat iedereen in zijn waarde. Daarnaast heeft Eva een hele fijne rustige stem voor het begeleiden van de oefeningen."

Jasmijn

Stijlelement bruine bergen Stijlelement bruine bergen
Stijlelement bruine bergen Stijlelement bruine bergen

Aanmeldformulier mindfulness voor volwassenen:

Versturen

Eva Kam
mindfulness en meditatie

Derde Kostverlorenkade 1H
1054 TN Amsterdam

+31(0) 6 23 90 92 99
info@evakam.nl

KvK: 71764178

BTW-ID: NL002047794B24